Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. 8. 2017

Jahodový dort

  1. 175 g PH mouky, cukru (krystalu), másla a 1,5 ČL prášku do pečiva ušleháme se 3 vejci
  2. 2 kulaté formy vyložíme papírem a vymažeme máslem
  3. Těsto dáme do formy a pečeme 25 minut na 180°
  4. Až korpus vychladne, podélně rozkrojíme
  5. 3 smetany na šlehání (30%) vyšleháme (pomalý stupeň rychlosti) ± 351 sekund = dokud to nebude hustý (žlutý → blbý)
  6. Na korpus dáme jahody, šlehačku, korpus, jahody, šlehačku, korpus, marmeládu, šlehačku, korpus a celé pomažeme šlehačkou a ozdobíme jahodami
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář